Legalább 20 000 Ft értékű rendelés esetén
20% kedvezményt adunk minden nem akciós termékünkre!

Újdonságok Utcai/Basic Akció Champ Classico Performance Striker Pro Copa Sportmezek Sportnadrágok Futás/Atlétika Táska Active Kapusfelszerelés Kiegészítők Labdák Sportszárak Fanshop Cipő Kabát/Széldzseki Tatabánya szurkolói termékek


Újdonságok
Polyester szabadidő felső Striker Gyerek
Zöld
6 804.- Ft
Polyester szabadidő felső Striker
Fekete-Lila
8 064.- Ft
Sportmez Derby KA
Lime-szürke
7 560.- Ft
Tornazsák
láng
2 520.- Ft
Jelzőbója szett 20 db-os
8 820.- Ft
Szabadidő felső Striker
Sötétkék-Szilvakék
12 600.- Ft
Szabadidő felső Striker Női
Fekete-Lila
12 600.- Ft
Esőnadrág Team Gyerek
Fekete
6 300.- Ft
Póló Run
láng
5 040.- Ft
Galléros póló Striker Női
Sötétkék-narancssárga
8 820.- Ft
Póló Sprint Női
láng
6 300.- Ft
Sporttáska oldalsó fakkal Striker Bambini
zöld
6 300.- Ft
Tanktop Sprint Női
láng
5 796.- Ft
Hátitáska Striker
királykék
6 300.- Ft
Rövidnadrág Striker gyerek
Szilvakék-Narancssárga
5 796.- Ft
Tanktop Sprint
lime
5 796.- Ft
Sportnadrág Striker
Sötétkék/fehér
4 536.- Ft
Széldzseki Team
Királykék
9 576.- Ft
Sporttáska cipőtartóval Striker Senior
királykék
11 340.- Ft
Kapusmez Striker
világoskék-királykék
8 820.- Ft

Garanciális feltételek

A Jako- Magyarország Kft. felelősséggel tartozik a fogyasztó felé, ha az áru nem egyezik meg a szerződésben foglaltakkal. A hibás árut a reklamációval együtt a Jako- Magyarország Kft. 2800 Tatabánya, Köztársaság út 1/A címre küldje vissza, csatolva a hiba leírását és a vásárló azonosítására szolgáló adatokat.

A garanciát számlával igazolva, a vásárlástól számított 1 éven belül érvényesítheti, amennyiben a kifogásolt működés oka gyártási hiba. A hiba felfedezésétől számított 1 hónapon belül jelzett kifogás tekinthető időben közöltnek. A vásárlástól számított első 6 hónapban az ellenkező bizonyításáig vélelmezni kell, hogy a hiba/kár a kiszállítás előtt vagy után keletkezett. A következő 6 hónapban a Jako- Magyarország Kft. nincs kötelezve a bizonyításra, a vásárló az illetékes fogyasztóvédelmi szervhez fordulhat. A szavatossági igény elfogadása esetén a vásárló választhat a termék javítása vagy kicserélése között. A forgalmazónak törekednie kell a javítás vagy csere legfeljebb 15 napon belüli elvégzésére. Amennyiben a vásárlónak nincs joga a javításra, cserére vagy a Jako- Magyarország Kft. a korábbi elvárásokat nem tudja teljesíteni, akkor árleszállítást ajánlhat fel vagy elállhat a szerződéstől. A garancia érvényesítésének igényéről minden esetben jegyzőkönyvet kell felvenni.Amennyiben a garanciális igények megalapozottak, akkor a Jako- Magyarország Kft. megtéríti a reklamálónak a normál csomagként történő visszaküldés költségeit is.
A JAKO MAGYARORSZÁGON