0
FÉRFI NŐI GYEREK FELSZERELÉS AKCIÓK CSOMAGAJÁNLATOK

CéginformációkA JAKO-Magyarország Kft. a Németroszágból származó JAKO sportruházati márka termékeit értékesíti Magyarország egész területén, 1999. májusától kezdődően. Aki figyelemmel kíséri a magyar és nemzetközi futball, vagy kézilabda világát, nem  ismeretlen számára ez márka. A JAKO a sportruházat és csapatöltöztetés terén ma már igen előkelő helyet foglal el főként Európában, de a tengeren túlon is egyre szaporodik a márkát viselő csapatok száma. Tekintélyes múltunkat bizonyítja, hogy 2024-ben ünnepli a németországi anyacég a 35. éves, helyi vállakozásunk pedig a 25. éves jubileumát! Ez a kezdeti családi vállalkozás Hohenlohe (Németország) városából indult, nevét pedig a régió két folyója szolgáltatta( JAgst és KOcher). A cégalapító Rudi Sprügel alapötlete az volt, hogy szülővárosa minden csapatát mezekkel, sportnadrágokkal és tréningruházattal lássa el. A minden várakozást felülmúló siker azt jelentette, hogy a kis garázsvállalkozás kinőtte magát, és 1992-ben Hollenbachba tette át székhelyét, ahol a mai napig is egyre bővülő raktárterülettel és hatalmas irodaépülettel található meg. 2016-ban épült meg a Team Center, a vadonatúj logisztikai központtal és az automata robotokkal működő legújabb raktár is. Az árukészlet 90%-a megtalálható a 8000 nm-en lévő tároló épületekben. Ez egyben az alapja a rendkívül gyors kiszolgálásnak!Közel 300 munkatárs dolgozik azért, hogy, hatékonyan, precízen, rugalmasan és hozzáértéően szolgálják ki hazájuk és külföldi értékesítőjüket egyaránt. Egy független szakmai bizottság értékelése alapján, az elmúlt harminc évben több alkalommal is elnyerte az év „Teamsport”-ja címet hazájában! Ennek is köszönhető, hogy mára több, mint 100 000 klub bízik a JAKO-ban! Köztük számos nemzeti együttes csapatai is.


Termékeink széles választékkal állnak rendelkezésére mind egyéni vásárlók, mind csapatok részére.
Kínálatunkat pólók, tréningruhák, szabadidőruhák, sportnadrágok, sportmezek, széldzsekik, télikabátok és sokféle egyéb kiegészítő kellékek képviselik.

2017-ben egy új szegmens területére is ráléptünk.A JAKO céges és szabadidős ruházata mostantól minden olyan vállalat, vállakozás számára elérhető, amelyik erősíteni szeretné a csapatszellemet. Mert minden cég egyben egy csapat is, ezáltal  közös, egyedi megjelenésre van szüksége. A két új csapatcsalád ORGANIC és DOUBLETEX megtalálható az első céges csapatruházati katalógusban.


Filozófiánk:We are Team! Egy csapat vagyunk! Egy család vagyunk! Együtt sikeresek lehetünk! Mi a JAKO vagyunk!

Célunk: Csúcsminőséget adni és optimális kiszolgálást biztosítani  lekiismerettel és az emberekkel való tisztességes bánasmóddal! Hoszzú távú, emberközpontú együttműködés

Our Team for a better Word
Anyag: Termékeink kiváló minőségű anyagokból készülnek, amiben a JAKO semmiféle kompromisszumra nem hajlandó. Nem csak egy kellemes viseletet ad, hanem a JAKO maga a megjelenés!A teljes beszállítási lánc mentén azon dolgozunk, hogy textiljeinket tisztábban és ökológiailag fenntarthatóbban,környezetünk védelmében állítsuk elő. Környezetkímélő anyagként újrahasznosított poliésztert és biopamutot használunk. Ezen anyagok arányát minden évben növelni kívánjuk.
A textiliparban az a probléma, hogy a viselt ruházatot általában életciklusuk végén kidobják. Még ha egy mezt több szezonon keresztül is viselnek, vagy jó esetben adományoznak, az életciklusa végén általában a szemetesben végzi. A Jako megtette az első lépést ennek a folyamatnak a megszakításra!A WORLD trikóval máris egy nagy lépéssel közelebb kerültünk ehhez a célhoz. Ez volt az első JAKO mez 2019-ben, amely újrahasznosított textilekből készült– nem pedig újrahasznosított palackokból vagy egyéb hulladékból. Ezt a ciklust még tovább finomították, és a katalógus ruházatainak legnagyobb része, mára újrahasznosított textíliából készül.
Design: A termékeink arculatát belső designerek készítik.


Utánrendelhetőség: Kiemelkedő tulajdonságunk a 3-5 éves utánrendelhetőség.


Kiszolgálás: Németországi raktárunk 8000 nm területet foglal el, ahol a katalógus termékeinek 90%-a állandóan megtalálható, ami garantálja a gyors kiszolgálást.

Csapataink közül néhány: Paksi FC, Gyirmót Se, Tatabányai SC focicsapatai, MOL-Tatabánya KC,Komlói BSK, Békéscsabai Előre NKSE,Kozármisleny KA kézilabdacsapatai, Blue Sharks kosárlabda vagy DÁG KSE röplabda csapata, MAC és Győri ETO HC jégkorong egyesülete, Sport Club Sopron,Kecskeméti LC,Szigetszentmiklós, Esztegomi Vitézek, Nebuló FSE,Budai FC, Levegő Energia FC utánpótlás csapatai.


   

© 2024 JAKO Magyarország Kft.

RÓLUNK

Céginformációk Elérhetőségek Impresszum JAKO katalógusok JAKO Germany Gmbh

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Általános Szerződési Feltételek Szállítás Gyakori kérdések Garanciális feltételek Általános terméktájékoztató Letöltések Adatkezelési tájékoztató

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel a Jako Sport elektronikus hírlevelére,
hogy elsőként értesülj legújabb termékeinkről, ajánlatainkról!

Hírlevélről való leirakozáshoz kattints ide!
 

 

 

Ha nem szeretnéd a továbbiakban megkapni a
Jako Sport elektronikus hírleveleit,
kérjük add meg a feliratkozáshoz használt e-mail címed: